Őszköszöntő transzlégzés szeptember 28, péntek!

A transzlégzés egy nagyon szép, igazi spirituális gyakorlat, intenzív önismereti, terápiás és meditáció módszer, mely élő sámándobolás, majd spirituális világzenék segítő hatására természetesen úton állít elő erősen módosult tudatállapotot. Ebben az állapotban mélyen kioldódunk, választ kaphatunk életünket irányító sorskérdésekre,  és spirituális élményeket élhetünk át. A sámánok, jógik, szúfik, és törzsi kultúrák egyaránt használják a légzés tudatállapot módosító hatásait, s ezt az ősi módszert alkalmazzuk mi is modern kultúránk keretébe ágyazva. A módszert hazai mestereimtől, továbbá Amerikában, a megalkotónál Stansilav Grófnál is gyakoroltam s tanultam, s alkalmazom 12 éve. A módszert intelligens önismereti rákészülő gyakorlatokkal, és a magyar hagyományoknak megfelelően sámándobolással kiegészítve gyakoroljuk.

INFÓK, JELENTKEZÉS: a CSATOLT FÁJLBAN emailen vagy a HONLAPON át.

A transzállapotban kioldódnak az ego rég beállt fixációi, melytől megnyílik a lelkünk, és a tudatunk. Ez mély, intenzív élményhez, önismerethez, személyes és spirituális tapasztalatokhoz vezet. A transzlégzés erős, intenzív módszer, melyet nem gyakran végzünk, s melynek napja kiemelt alkalom. (További részletek a csatolt fájlban…)

A transzlégzés előtt rákészülő egyéni és csoportos gyakorlatokat végzünk, utána pedig feldolgozzuk az átélt élményeket. A módszer biztonságos, előzetes ismereteket nem igényel. A csoportot a módszerben gyakorlott, felkészült emberek vezetik, Gánti Bence transzperszonális és integrál szemléletű pszichológus,  klinikai szakpszichológus.

Kinek ajánljuk?

Annak, akinek a lelke élni akar, ki akar nyílni, el akar indulni, vagy tovább akar menni.
Annak, akinek a lelke fejlődésre, gyógyulásra, spirituális ébredésre vágyik.
A transzlégzésre igény esetén egyéni felkészítő ülést is tartunk, utána pedig
egyéni
feldolgozást annak, aki kéri.

TRANSZLÉGZÉSÜNK a TV-ben az M1 adásában (A Müller Péter beszélgetés előtt van az alábbi linken):

http://videotar.mtv.hu/Videok/2012/01/22/10/A_stressztol_a_megnyugvasig.aspx

Hely: Szervezés alatt, aki jelentkezik, annak megírjuk - a belvárostól 50 perces körzetben valahol.

További tájékoztató az alábbi linken.

Részvételi díj: 10.000 Ft. Kedvezmények! Diák (nálunk: diákigazolványt felmutat és max. 26 éves), és nyugdíjasoknak 65 év feletti: 8.500 Ft. Integrál Akadémia hallgatóknak: 9.500 Ft.

Ha jönni szeretnél, jelentkezés itt (elsősorban emailen!)

E-mailen: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Telefonon: +36302782717

A csoportba előzetesen be kell jelentkezni szept 27.csüt 20h. A légzés csoport szeptember 28-án, pénteken, 8.00-15.00-ig tart.

HA ELŐSZÖR JÖSSZ a mi csoportunkra, kérlek, TÖLTSD KI A KÉRDŐIVET!
– ITT MEGTALÁLOD MINDEN TOVÁBBI INFÓVAL EGYÜTT: http://www.bencelap.hu/old/legzes/legzes_temak.htm

(Aki már elküldte és visszajeleztünk, annak nem kell.)

Szeretettel: Gánti Bence

 

 
PHONE: +36 30 278 2717