Gánti Bence - ElőadásNaptár - Integrál Világszemlélet - Ken Wilber témában - 2005-ben:

(a felsorolás folyamatosan bővül, ahogy az élet alakul)

Nézd meg itt az előadások témáit, tartalmát!
Hogyan lehet résztvenni?
Letölthető anyagok

2006 - TAVASZI félév:
-előadások a Monász Felnőttoktatási Intézetben, a Transzperszonális Légzésintézetben, és egyéb helyeken júniusig:
időpont részletek itt nincsenek, információt lehet kérni a bence@bencelap.hu emailcímen. f

-------------------------------------------------------

2005 II.félév / 2nd semester of 2005:

Szeptember
1.:este 7-f10: "VÖLGY" Országos Pszichológiai Konferencia - Miskolc-Csanyikvölgy. Konferencia témái: Transz-Módosult tudatállapot-Áramlás-Intimitás. Egyszeri, 2-3 órás előadásom:"A pszichológiák és a spiritualitás új, integrált rendszere." . A Völgy - hely (lejutás, stb.) és a konferencia linkje.

*3.:Monász nyílt nap. Du.4-5., a Károlyin.

10-11.:Natúra-Holisztikum és Monász Összevont I. - Bp., Normafa Hotel Konferencia terem. Négy napos intenzív Inetgrál Pszichológia képzés 1.-2. napja.

24.: 10-17:30 - Transzperszonális Légzés Intézet, II.évfolyam - Inetgrál Tan IV. ág: TUDATÁLLAPOTOK, és az eddigiek integrálása: tudatfejlődés szintjei, területei (vonalai), típusai (karakter- és személyiségtípusok), állapotai a négy kvadránsban - az AQAL modell.

*25.: Integrál Pszichológia egy napos workhsop az Integratív Pszichoterápiás Egyesület 12. konferenciáján (leírás itt, klikk).

Október
1.: Transzperszonális Légzés Intézet, I.évfolyam - Inetgrál Tan II.ág: A tudatfejlődés SZINTJEI - a csecsemőkortól, a felnőtt koron át, a megvilágosodásig. A tudományos fejlődéspszichológia és a spirituális tanok felsőbb-fejlődés rendszereinek integrálása.

November
12-13.: Natúra-Holisztikum és Monász Összevont II. - Bp., Normafa Hotel Konferencia terem. Négynapos intenzív Inetgrál Pszichológia képzés 3.-4.napja.

26.: 8-délutánig, ahogy alakul - Transzperszonális Légzés Intézet, II.évfolyam - NAGYVIZSGA - szóbeli, 3-4 fős kiscsoportokban - mindenből amit eddig tanultunk 2 év alatt, az Integrál Pszichológiából.

December
3.: Transzperszonális Légzés Intézet, I.évfolyam - Integrál III.ág: Fejlődésvonalak, lelki területeink, intelligenciáink, és azok fejlődési szintjei- értelmi, érzelmi, szükségletek, szexualitás, világnézet, hit, kultúra és társadalmi berendezkedés, stb...

------------------------------------------

2005
Február
4.: Előadás a budapesti International Business School (IBS) hallgatóinak: "Tudatszintek és Szervezeti Kultúrák - Integrált Világszemlélettel"
*5
.: SZBE-REVITAL Alapítvány - " Úton a spirituális tudatosság felé - a tudat evolúciója Ken Wilber modellje alapján."
13
.: Transzperszonális Légzés Intézet, II.évfolyam - "Integrál - 5.ág: A tudat típusai - Mi a karakter(fixáció) és a személyiség?; A karakter típusai - Ennegaram; Nő és Férfi - a nemek kérdése." Az előadáshoz kapcsolódó anyagok - hangfelvétel, ábrák (lásd:"IV.Előadás: 2005.febr.14.").
*14
.:19 óra- Egy vallásos lettre-est - felolvas: KORNIS Mihály és PÁLYI András a beszélgetésben közreműködik Gánti Bence, Endreffy Zoltán, Nemes Krisztián,
      és a folyóirat szerkesztője: Karádi Éva. Utó-beszámoló.
*16: Debreceni Pszichológiai Napok - Integrál Pszichológia Workshop.
20.: Natúra-Holisztikum Magánegyetem Élettérfilozófia szak - pszichológia tantárgy – I.évf. a Károli Gáspár Református Egyetemen - "Integrál Pszichológia" előadás 1/4.

Március
5.: 10-17:30 Transzperszonális Légzés Intézet, III.évfolyam - "Az Integrál Szemlélet 3 órában." Egyszeri előadás.
19.:10-13h. Transzperszonális Légzés Intézet, I.évfolyam - 1/8 előadás: Bevezetés az Integrál Tanba - a nyugati lélektan emberfelfogásai és irányzatai Freudtól (1900) Wilberig (2000) / mi a normális és a nem normális, s mi van a "normális"-on túl / a világ spirituális térképe / mit tartalmaz az integrált pszichológia - a kelet és nyugat, az ősi és modern, a spirituális és a tudományos integrálása.
25.: Integrál Előadás a Zöld Pont Alapítvány Humánökológiai Iskolában - "Integrált Önsimeret" 3 órában. - www.zoldpontsuli.hu

Április
2.: 9-18 h Natúra-Holisztikum Magánegyetem Élettérfilozófia szak - pszichológia tantárgy – I.évf. a Károli Gáspár Református Egyetemen - Szociálpszichológia Integrál nézőpontból
9.:
9-18h Natúra-Holisztikum Magánegyetem - Élettérfilozófia szak - pszichológia tantárgy – Szeged-Tápé, Heller Ödön Művelődési Ház - Szociálpszichológia Integrál nézőpontból

Május
14.: 10-13h. Transzperszonális Légzés Intézet, I.évfolyam - 2/8 előadás: Evolúció - Holonok - A valóság megnyílvánulási területei, és az emberi nézőponjai: a 4 Kvadráns.
28.: 9-16h. Holisztikus Okattási Központ - Természetgyógyász Képzés (TGY modul).
29.: 14-17:30 - Transzperszonális Légzés Intézet, II.évfolyam - Integratív stílusú önismereti gyakorlatok csoport.

Jun.

Jul.-Aug.
Tervezett Nyári Szünet.

 

vissza