Hogyan tudsz részt venni az előadásokon?

Az előadások egy része egy-egy pszichológiai konferencia, iskolai nyílt nap, spirituális központ, stb. keretében egyszeri alkalommal történik, másik része egy-egy iskola képzésben kap helyet egyszeri, vagy sorozatos alkalmakban.

Az egyszeri előadások során kb. 1,5-3 órában mutatom be bevezetés, tájékoztatás szerűen az ismeretanyagot. Ilyenkor általában az integrált világszemlélet első két komponensére térünk ki részletesebben - emberismereti nézőpontok (kvadránsok), és az emberi tudat pszicho-spirituális fejlődsének szintjei a tudomány és a spirituális tanok, nyugat és kelet integrálásával.
A több részes alkalmakkor fejtjük ki részletesen az integrál világszemléletet, ami a jelenlegi összeállításban kb. 6-8 teljes napot jelent, mire egyszer végigjutunk rajta, és a végén egyben látjuk.

Jelenleg hazánkban (tudtunkkal) ez az egyetlen szisztematikus képzése a Ken Wilberi Integrált Rendszernek - ezért mindent megteszünk, hogy aki érdeklődik, az be tudjon jönni a képzésbe, akár egyszer, akár sorozatosan.

Ha előadásra szeretnél eljönni, s nem vagy biztos, hogy az adott alkalomra lehet-e, hogyan gyere, s hova, stb., írj a bence@bencelap.hu címre! Mindent megteszünk, hogy részt vehess.

vissza